Kiitos edellisen sukkapostauksen kommenteista! Puikkovalinta, niinkuin moni muukin juttu neulonnassa on nykyään yhä useammin makuasia, kun erilaisia vaihtoehtoja on runsaasti tarjolla. Ja mikäs sen mukavampaa, että jokaiselle löytyy se omaan makuun sopiva =).       This answer to the comments of the previous post (in Finnish) is only in Finnish.

Olipa kerran... Once upon a time there was... 483618.jpg

...ja sitten ei enää ollutkaan. ...and then there wasn't. 483620.jpg

Yläosan pitsitön osuus näytti sangen kummalliselta päällä, eikä sivukavennuksetkaan kauneudellaan sokaisseet. Purkuun siis. Uusi yritys kokopitsisenä ja ilman sivukavennuksia on jo puikoilla, saas nähdä tuleeko siitä pidettävä. Toivottavasti vaan tuo pitsiribbi ei näy liikaa läpi ja joustinneule itsessään hoitaa muotoilun, jolloin kavennuksia ei tarvita. Kokonaan en raaskinut paitaa purkaa kun hihatkin on jo valmiina - onpahan taas aivotonta neulottavaa.

The section without lace looked rather weird on me and the decreases on the sides were really ugly. So I ripped it. A new whole lace version without decreases is on the needles, so it remains to be seen whether it'll be wearable now. I just hope the lacy rib isn't too see-through and the rib itself takes care of the shaping, in which case the decreases are needless. I didn't have heart to rip the sweater totally because I already had finished the sleeves, too. Besides, I have something really easy to knit again.